Seinäjoen Rengaskeskus Oy laajentaa raskaankaluston palveluitaan

Vuonna 1989 perustettu rengasalan perheyritys laajentaa toimintaansa siirtäessään raskaankaluston palvelunsa uusiin toimitiloihin. Uudet toimitilat tulevat käyttöön vuoden 2024 aikana.

1300m2 kokoiseen halliin tulee kaksi läpiajettavaa asennuspaikkaa, varasto sekä asiakastilat. Halli rakennetaan rekkaväylän varteen, trukkiväylälle, joka sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla ajatellen raskaankaluston liikennettä. Alueella toimii useita terminaaleja, sekä ohikulkuliikenne on myös suurta vieressä sijaitsevan itäväylän, eli ohitustien vuoksi.

”Edellinen toimipaikkamme on hyvällä sijainnilla ajatellen henkilö- sekä pakettiautoja. Yhdistelmät ovat kuitenkin nykypäivänä niin pitkiä, että niiden kanssa oli hankala liikkeeseemme saapua. Halusimme tuoda palvelumme sinne missä niille eniten on käyttöä – eli sinne missä asiakkaamme sijaitsevat.” kertoo yrittäjä Timo Lintala.

”Tilojen ahtaus on myös vaivannut nykyisiä toimitilojamme henkilöautopuolella. Vanhan raskaanhallin tilojen vapauduttua pystymme tarjoamaan entistä enemmän tilaa esimerkiksi rengashotelliasiakkaille. Saamme myös lisättyä renkaanvaihtokapasiteettia etenkin sesongeissa, kun pystymme tarjoamaan enemmän asennuspaikkoja asiakkaillemme.” lisää kolmannen sukupolven yrittäjä Vili-Valtteri Lintala.

Lisätietoja
Timo Lintala 040 514 5241
Vili-Valtteri Lintala 040 197 5980

Ota yhteyttä

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti!

    X