Osta erikoisvanteet Seinäjoen Rengaskeskukselta!

Otamme myyntiin uusimpia ja suosituimpia vannemalleja suurimmilta vanteiden valmistajilta. Löydät myymälästämme esimerkiksi seuraavien valmistajien vanteita: AEZ, Dezent, MAK, Dotz ja Enzo.

Löydät meiltä sekä henkilöauton, pakettiauton että maasturin vanteet. Niin kesään kuin talveen!

Linkkejä edustamillemme vannemaahantuojille

Alcar.fi

Rautamo.fi

Erikoisvanteet.fi

WheelTrade.fi

Willtheyfit.com

Rengas & vanne laskuri

Asennuspalvelu

Suosittelemme, että teetät vanteiden asentamisen aina osaavassa rengasliikkeessä. Väärin vanteelle asennettu rengas voi rikkoa pahimmillaan renkaan sekä vanteen. Meiltä saat vanteet asennettuna suoraan autoosi, kun ostat vanteet meiltä!

KYSY LISÄÄ

Uudet vanteet autoosi

Uudet vanteet saavat autosi näyttämään hyvältä, mutta ne voivat myös parantaa auton ajo-ominaisuuksia. Vääränlaisen vanteen valitseminen voi kuitenkin heikentää auton ajo-ominaisuuksia ja lyhentää esimerkiksi renkaiden elinkaarta. Siksi oikeanlaisen vanteen valitsemisessa juuri sinun autoosi on oltava tarkkana. Vanne on muutakin kuin vain auton ulkonäköä kohottava osa.

Huomioitavia asioita, kun ostat uudet vanteet, ovat esimerkiksi vanteiden ulkoneman mitta, renkaiden leveys ja koko, auton malli sekä pulttijako (pulttireikien määrä ja pulttikehän halkaisijan koko)

Nämä kaikki vaikuttavat siihen, millainen vanne autoosi kannattaa hankkia. Helpointa on, kun tulet käymään tai soitat meille ja kerrot automallisi sekä renkaidesi koon. Niiden perusteella pääsemme jo pitkälle!

MALLISTO

Kuinka voimme auttaa?

Me autamme sinua löytämään autoosi juuri oikeanlaiset ja silmää miellyttävät vanteet!

SOITA MEILLE OTA YHTEYTTÄ