Helppo ja joustava tapa maksaa

Voit jakaa ostosi osiin jopa 72 kuukaudelle!

Rahoitus Point S Rengastilillä

Voit hakea luoton (100€ – 6000€) valmiiksi täyttämällä hakemuksen netissä. Saat luottopäätöksen 24 tunnin sisään hakemuksesta. Ennenkuin olet saanut päätöksen ei hakemus näy liikkeessämme. Mikäli hakemukseen ei ole tullut vastausta 24 tunnin sisään sen lähettämisestä ota yhteyttä meihin.

Voit tulla liikkeeseemme ja teemme hakemuksen yhdessä. Tällöin saamme päätöksen heti ja ostoksen voi tehdä samantien.

Tutustu huolellisesti tiliehtoihin ennen rahoituksen hakemusta. Ostokset voi maksaa korotta ja kulutta noin 1 kk päästä ostoksesta tai 3 erässä jolloin laskutetaan lisäksi 4 € / kk käsittelymaksua. 12 kk maksuaikavaihtoehdossa kulut ovat 4 € / lasku + 35 € tilinhoitomaksua.

Resurs Bank Rahoituksesta ei tule korttia ja luotto on voimassa vain siinä yrityksessä mihin hakemus on tehty.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bank:n asiakaspalveluun 09 622 4308

Luotonantajana Resurs Bank Ab

RENGASTILI-TARJOUS!

Nyt saat 12 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa rengas- ja vannehankintoihin myymälästä. Hakemuksen voit täyttää seuraamalla alla olevia ohjeita. Tarjous on voimassa 1.3.-31.5.2020 aikana tehtyihin kauppoihin.

Rahoituksen avulla voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Resurs Bankin rahoituksella voit jakaa ostosi osiin jopa 72 kuukaudelle!

Käyttäessäsi Resurs Bank -rahoitusta, et maksa mitään toimipaikassa, vaan lasku tulee kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena. Voit siis rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja maksaa ostokset ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja. Voit maksaa ostokset myös kolmessa kuukaudessa ilman korkoa! Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4€/kk. Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan käsittelymaksun 4€/kk ja tilimaksun 35€.

Avaa tili jo tänään – saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat, päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.

Huomioi että:

  • Henkilötunnuksesi on oikein
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Lue yleiset ja erityiset tiliehdot ennen luoton hakemista

Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä. Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään ostosta toimipaikkaamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Helppoa ja nopeaa!

Tiliehdot

HAE LUOTTOA RAHOITUSTAULUKKO