Korjaamme tyypillisimmät kulutuspinnan rengasrikot

Onko rengas renkaan korjauksen jälkeen yhtä kestävä kuin ennen vauriota?

Tämä vaihtelee toki sen mukaan, millainen vaurio on ollut kyseessä. Mikäli rengas on puhjennut esimerkiksi naulan tai muun terävän esineen takia, niin rengas voidaan korjata täysin entisen veroiseksi. Puhjennut rengas ei siis edellytä aina rengaskaupoille lähtemistä, vaan on edullisempaa ja ympäristöystävällisempää korjata vanha kuntoon.

Renkaan korjauksen jälkeen voit käyttää rengasta täysin normaaliin tapaan, sillä se on taas yhtä kestävä kuin autosi kolme muutakin rengasta.

Milloin rengasta ei voi korjata?

Rengasta ei voi korjata silloin, jos sitä ei saada enää samaan kuntoon, mitä se oli ennen vaurion tapahtumista. Tällöin renkaalla ei ole turvallista ajaa. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi todella isot vauriot, reunavaijerin vauriot, renkaan kumin tai tukivyön irtoaminen ja renkaan sisäpuoliset vauriot kudosrungossa.

KYSY LISÄÄ

Renkaan korjaus tulee jättää aina osaavan ammattilaisen harteille

Renkaan korjaus on asia, jossa ei kannata alkaa säästämään tekemällä omia virityksiä. Korjaa rengas itse vain silloin, jos olet täysin varma, mitä teet. Jos korjaat renkaasi ”väärin” niin vaurio voi kasvaa huomaamattamasi, jolloin renkaan äkillinen tyhjeneminen voi tapahtua vaikka moottoritiellä. Ammattilaisemme korjaavat vaurioituneen renkaasi niin, että voit ajaa sillä huoletta renkaan normaalin käyttöiän verran.

Kuinka voimme auttaa?

Jos renkaasi tarvitsee korjausta, niin soita meille +358 20 790 0880. Kerromme, mitä sinun tulee seuraavaksi tehdä.

SOITA MEILLE OTA YHTEYTTÄ