Rengasvalmistajan mukaan

SUV / maastoauton talvirenkaat Seinäjoki

Suomen olosuhteissa maastoauton talvirenkaat joutuvat kovaan testiin. Olosuhteet vaihtelevat vesikelistä jäähän, jäästä loskaan ja loskasta lumeen. Oikeanlaisella rengasvalinnalla parannat omaa sekä muiden liikenneturvallisuutta merkittävästi. Tärkeintä on kuitenkin muistaa ennakoiva ja hillitty ajotapa ja olla kiirehtimättä. Vaikka luotto uusiin renkaisiin olisi kova, niin mikään rengas ei pysäytä liian kovaa ajavaa autoa tarpeeksi nopeasti pikaisissa tilanteissa.

Nykyiset maastoauton talvirenkaat ovat teknologioiltaan hyvin edistyksellisiä. Nastarenkaissa nastojen muotoa ja asettelua on kehitettyä useissa malleissa pidon parantamiseksi. Kolmiulotteiset uritukset puolestaan lisäävät nastarenkaan pitoa myös lumella. Johtavilla rengasvalmistajilla on usein vielä omat kumiseokset, joita he kehittävät ja testaavat eri olosuhteissa, jotta rengas toimisi mahdollisimman hyvin siinä maassa, missä sitä käytetään.

Tule ostamaan uudet maastoauton talvirenkaat Seinäjoen Rengaskeskukselta! Tutustu rauhassa kattavaan rengasvalikoimaamme.

Kuinka voimme auttaa?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut sem erat. Aliquam nec diam urna. Proin auctor interdum lacus, eget molestie

SOITA MEILLE OTA YHTEYTTÄ