Rengasvalmistajan mukaan

Pakettiauton talvirenkaat Seinäjoki

Kun valitset pakettiauton talvirenkaita, niin ota erityisesti huomioon se, miten painavia lasteja pakettiautolla aiotaan kuljettaa. Jos pakettiautolla kuljetetaan toistuvasti raskaita kuormia, niin premium-luokan renkaat ovat hyvä valinta. Raskasta kuormaa kuljetettaessa auton jarrutusmatka pitenee etenkin liukkaalla alustalla, jolloin renkaiden jarrutusominaisuudet nousevat todella kriittiseen rooliin. Nastojen tulee uppoutua kunnolla jäähän ja pintakuvioiden pureutua terävästi lumeen, jotta raskaan kuorman omaava pakettiauto pysähtyy riittävän nopeasti.

Jos olet ammattiautoilija niin tiedät, miten erilailla pakettiauto käyttäytyy myös silloin, kun lastia ei ole laisinkaan. Takavetoinen auto voi jäädä helposti kevytperäisenä mäkeen. Laadukkaat talvirenkaat säästävät sinut vastaavilta tilanteilta.

Tarkastele rengasvalikoimaamme rauhassa ja tule noutamaan uudet pakettiauton talvirenkaat Seinäjoen Rengaskeskuksesta! Asennamme ne halutessanne heti pakettiautosi alle, jolloin pääset kokemaan uusien renkaidesi erinomaisuuden välittömästi.

Kuinka voimme auttaa?

Autamme sinua mielellämme valitsemaan pakettiautoosi sopivat talvirenkaat. Tule käymään liikkeessämme tai soita, niin saat hommat etenemään!

SOITA MEILLE OTA YHTEYTTÄ