Rengasvalmistajan mukaan

Henkilöauton talvirenkaat Seinäjoki

Henkilöauton talvirenkaat jakautuvat kahteen eri kategoriaan: nastarenkaisiin sekä kitkarenkaisiin. Se, kummat valitset, on vähän makuasia. Kaikista tärkeintä talviajossa on maltillinen ja ennakoiva ajotapa. Jos turvaväli on lyhyt ja vauhtia paljon, niin äkkitilanteessa parhaimmatkaan kitka- tai nastarenkaat eivät riitä pysäyttämään autoa tarpeeksi ajoissa. Äkilliset olosuhdevaihtelut esimerkiksi päivän loskakelistä illan jäiseen tienpintaan tapahtuvat nopeasti, minkä takia hyvät henkilöauton talvirenkaat ovat äärimmäisen tärkeä.

Nastarenkaat ovat parhaimmillaan silloin, kun tien pinta on jäinen. Nastarenkaat ovat myös lumelle varma valinta. Jos ajat kitkarenkaiden kanssa jäisellä tiellä, niin se vaatii hieman enemmän varovaisuutta nastarenkaisiin verrattuna, sillä jäällä kitkarenkaiden pito-ominaisuudet eivät yllä täysin nastarenkaiden tasolle. Lumisella tienpinnalla ajettaessa kitkarenkaat ovat puolestaan yhtä hyvät ja toisinaan jopa nastarenkaita turvallisemmat.

Tutustu valikoimaamme ja tule hakemaan uudet henkilöauton talvirenkaat Seinäjoen Rengaskeskuksesta! Myymiämme rengasmerkkejä ovat mm. Yokohama, Nokian Renkaat, Continental, Michelin ja Viatti

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää oikeiden talvirenkaiden valintaan, niin tule pistäytymään liikkeessämme tai ota yhteyttä.

Me opastamme sinua mielellämme sopivien renkaiden löytämisessä.

SOITA MEILLE OTA YHTEYTTÄ